Surefire Måten å Finne Hunden Eierskap Suksess

Det blir aldri lett hele tiden når du eier en hund. Du må ta vare på ham på mange av de samme måtene som du ville et barn. Ikke alle trinnene for riktig hundepleie er intuitive. Denne artikkelen vil lære deg alt som trengs for å være en stor hundeeier.

Unngå billig hundemat. Merkene som er billigere har faktisk mange tilsetningsstoffer, konserveringsmidler og andre skadelige ingredienser som kan true helsen til hunden din. Bruk en forbrukerbevissthet eller dyreverngruppe for å få en liste over de beste matvarene som kommer med de høyeste anbefalingene fra fagfolk. Høyere kvalitet hundemat vil tilby hunden din mange helsemessige fordeler.

For å sikre at hunden din er sunn, sørg for å tillate det å ha tilgang til rent vann til enhver tid i løpet av dagen. Akkurat som med alle levende vesener, er vann en av de viktigste komponentene. Det eneste unntaket ville være at du ønsker å holde vann fra en valp i tre timer før sengetid.

Timing er nøkkelen når du tar med hunden hjem. Prøv å introdusere ham til sitt nye hjem i løpet av helgen eller når du har et par fridager. Ta deg tid til å bli kjent med hverandre – dette vil få ham til å føle seg mye mer komfortabel når han må tilbringe tid i hjemmet alene. Også, hvis du har barn, sørg for at de ikke overvelde ham først. Hvis du har andre kjæledyr i huset, vær ekstra forsiktig når du introduserer den nye ankomsten.

Vær sterk når tiden er inne for å si farvel til din elskede hund. Mange eiere holder dyret lider for å holde dem i livet, og det er ikke rettferdig for hunden. Rådfør deg med veterinæren din, og snakk det deretter om med familien. Hvis det er på tide å dele veier med hunden din, gjør det som er best for ham.

Hunder, som mennesker, kan utvikle helseproblemer, og på grunn av dette bør de tas for å se veterinæren minst en gang spise år. Dette kan bidra til å diagnostisere eventuelle helseproblemer tidlig, noe som reduserer både ekstremiteten av sykdommen og kostnaden for å fikse den. Gjør hva du kan for å følge denne tommelfingerregelen strengt.

Vet at et dyr ikke trenger for mange mennesker fortelle det hva de skal gjøre når det blir trent. Folk gjør alle ting annerledes, og det er viktig å ikke forvirre dyret. Få én person til å trene og få alle andre til å gjøre nøyaktig de samme kommandoene i løpet av dagen.

Når du er gåing din hunden inne det vinter, der kanskje være gynge salt eller kjemikalie isen melters det komme inn berøring med hans feet. Når du kommer tilbake i huset, vaske hans poter og tørk dem forsiktig. Dette vil hindre at disse elementene forårsaker noen form for infeksjoner.

Dette ekspertrådet har nå blitt forpliktet til minnet ditt, slik at du kan bruke det hver dag for hunden din. Når du har mestret disse grunnleggende, du kan virkelig nyte å tilbringe tid med hunden din. En hund vil elske deg nesten betingelsesløst, men kjæledyret ditt vil bli enda lykkeligere hvis du bruker kunnskapen du har mottatt her.