Ta Vare På Hundene Dine På Best Mulig Måte Med Disse Tipsene

Ingen er perfekte. Ikke du, ikke jeg, ikke Caesar Milan! Det som er perfekt er det kjærlige forholdet mellom hund og eier, og det faktum at du søker råd viser at du elsker kjæledyret ditt. Fortsett å lese for å lære om hvordan du kan gi hunden et fantastisk liv via noen enkle triks.

Helt likt folk nød stamgjest årlig physicals, hundene nød det likt ting. Tydelig, hundene dont ‘ snakke, så den kan hard å regne ut når de ‘ har problemer med deres ben eller tenner. Får din hunden avkrysset opp opp på årlig ville tillate du å vite hvis der er alle problemer.

Hvis du er planleggelse å ta din hunden opp på en utbygget bil-ri, snakke med din vet om forslag syk medication for det første. Unngå å mate ham før du setter ut for å hindre kvalmen og oppkast, og sørg for at du kjøper ham flaske vann hvis du reiser til en destinasjon som er kjent for å ha problemer med vannkvalitet.

La aldri hunden din ri i en bil usikret. Å sitte på fanget eller i forsetet er farlig både for ham og din evne til å kjøre. Plasser ham alltid i en dyrebærer i passende størrelse eller invester i et sikkerhetsbelte for kjæledyr som holder ham tettsittende og trygg midt i baksetet.

Hvis du er interessert i å gi hunden din den sunneste dietter og gi positive bidrag til jordens miljø, gjør maten hans fra bunnen av. Du kan kjøpe lokalt dyrkede økologiske ingredienser og gi ham alle proteiner, karbohydrater og fett han trenger uten konserveringsmidler samtidig som avfallet reduseres fra emballasje også.

Det er en betydelig for du å ta din hunden inne å se det vet opp på en riktig stamgjest basis. Helt likt Human, hundene kanne utvikle sunnhet problemer like toothaches, leddgikt og vekt fortjene. Ikke vent til du overveie din hunden er syk tidligere tar seg inne å bli sett.

Pet-bevis ditt hjem før du tar med en hund inn i det, akkurat som du ville for en krypende pjokk. Du må flytte noe giftig til en høyere hylle og vurdere faren for at planter kan utgjøre hvis nibbled av hunden din. Husk at frostvæske er dødelig, og at å forlate ting som pennies eller fargestifter på gulv kan utgjøre en kvelningsfare for nysgjerrige valper.

Mens perfeksjon er unnvikende, er de enkle ideene du har lest her enkle å implementere, noe som gir fordeler umiddelbart. Når du har flere spørsmål, kan du finne svarene på nettet på fora eller ved å lese andre artikler. Så lenge du fortsetter å prøve å være den beste hundeeieren du kan, vil du oppnå det hver dag.