Velg Riktig Hund

Ingen er perfekte. Ikke du, ikke jeg, ikke Caesar Milan! Det som er perfekt er det kjærlige forholdet mellom hund og eier, og det faktum at du søker råd viser at du elsker kjæledyret ditt. Fortsett å lese for å lære om hvordan du kan gi hunden et fantastisk liv via noen enkle triks.

Hunden din har tenner akkurat som deg, så det er fornuftig at han trenger riktig tannpleie. Invester i en hund tannbørste og pusse tennene ofte. Bare å la veterinæren gjøre det ved sine vanlige kontroller er ikke nok. Du kan også kjøpe godbiter som er spesielt ment å hjelpe med kjæledyrets tenner.

Hold medisiner ute av labben rekkevidde. Din hunden kunne har en hjertet anfall eller en anfall hvis den svelger noe piller. Du burde henvende seg til din vet rett fjerne hvis din hunden svelger noe medication.

Varme sommerdager er vanskeligere for hunder å håndtere enn mennesker. Alltid sørge for at kjæledyret har nok vann til å drikke. Gi dem en skyggelagt området for å hvile hvis de skal være ute i lengre tid. Og, hvis din hunden begynner fungere i en ualminnelig måte, ringe det veterinarian. Heteslag kan være dødelig, så det er viktig å få medisinsk behandling så snart som mulig.

Ta hunden til veterinæren regelmessig. Dette kan virke som en ekstra utgift som du ikke trenger, men når du tar hunden til veterinæren, kan han screene hunden din for sykdommer og sørge for at han er i beste helse. Dette forhindrer selvfølgelig problemer nedover veien.

Unngå å gi din pooch bord mat. Ikke bare vil bordrester slå hunden av på sin vanlige mat, men det vil også lære dem å stadig tigge. Å gi hunden tabellen utklipp er ikke bra for hans helse som det kan resultere i vektøkning og fordøyelsesproblemer. Motstå fristelsen og bare gi hundemat til valpen din.

Respekter kjæledyret ditt. Når ut opp på en gå, ikke Force din hunden å påvirke hverandre gjensidig med andre mennesker eller dyrene hvis han ønsker ikke å. Det er en grunn til at hunden kanskje ikke ønsker å komme for nær, og det er viktig at du lytter til ham. Hvis du prøve og lage seg påvirke hverandre gjensidig, din hunden kanskje begynne å gjerning ut over tid.

Noen hunder er mer sannsynlig å ha visse helseproblemer, så du trenger å vite hva som forventes for hunden din. Forske på hundens rase og ta skritt for å sikre at han ikke får noen infeksjoner eller sykdommer. Sørg for å spørre veterinæren om det er noe du kan gjøre for å unngå helseproblemer som kjører i rasen.

Mens perfeksjon er unnvikende, er de enkle ideene du har lest her enkle å implementere, noe som gir fordeler umiddelbart. Når du har flere spørsmål, kan du finne svarene på nettet på fora eller ved å lese andre artikler. Så lenge du fortsetter å prøve å være den beste hundeeieren du kan, vil du oppnå det hver dag.