Vil Du Ha En Hund? Følg Dette Rådet

Liker du virkelig hunden din? En hund er et veldig populært kjæledyr av mange grunner. Hunder elsker å spille, elsker å gi hengivenhet, og er veldig flinke til å muntre sine eiere opp. Hunder får gode venner. Dette er grunnen til at du trenger å lære å ta vare på hunden din slik at den har best mulig liv. Følg rådene som presenteres her for å være en god venn til hunden din.

Det er viktig å valp-bevis ditt hjem. Før du tar med den nye valpen hjem, må du sørge for at den er trygg. Oppbevar ting som meds og rengjøringsprodukter på et trygt sted, og sørg for å holde noen innendørs søppelkasser bak et skap. Noen planter i huset ditt kan være giftige for hunden din, så de bør holdes der hunden din ikke kan nå dem.

Selv om lyden kan være søt, bør hundens negler ikke klikke langs gulvet når den går. Det er et tegn på at neglene er for lange. Neglene bør faktisk bare knapt røre bakken. Søk råd fra en profesjonell om hvilke verktøy som er best for å gi hunden din en pedikyr.

Pass på at du har riktig hundeutstyr. Før du tar med hunden hjem for første gang, må du sørge for at du er utstyrt med de riktige forsyningene. Hver hund trenger en god størrelse mat og vann bolle, en krage og bånd, leker, og et behagelig sted å sove. Husk også å kjøpe en identifikasjonskode umiddelbart.

Ikke bli opprørt hvis hunden din ikke ønsker å kle seg opp. Det blir mer populært å kle hunden din i hundeklær, men noen hunder liker bare ikke følelsen av å ha klær på. Hvis hunden din ikke slapper av etter at klærne er på, bør du fjerne klærne for å unngå at hunden din prøver å fjerne det av seg selv.

Erindre det hundene er skapningene av vanen og alt du starte med seg ville være ventet i fremtiden. Hvis du ikke er ivrig på ham å ligge med deg, ikke la ham gjøre det bare noen ganger. Likeledes, hvis du ikke vil ha ham tigge ved bordet, aldri tilby ham en bit av folk mat. Han vil lære og akseptere ting hvis du er konsekvent.

Hundetrening krever at du er konsekvent. Når du bestemmer deg for å etablere en regel for hunden din, ikke gjør noen unntak. Sørg for at alle hjemme hjelper deg med å håndheve regelen og oppmuntre gjestene dine til ikke å la hunden hoppe på dem eller ikke anerkjenne hunden din når den bjeffer.

Hvis din hunden er blitt leker ytterside, ta seg tid til inspisere dens ører og hals for flått. Disse parasitter er meget vanlig og kunne lage din hunden syk hvis du ikke ta aksjonen rett fjerne. Ta din hunden å det vet hvis du ikke vite hvor å fjerne det merker du selv.

Du må behandle hunden din som om det er en god venn, og det vil behandle deg det samme. Denne informasjonen vil hjelpe deg å ta godt vare på kjæledyret ditt. Artikkelen ovenfor sikkert har vist deg hvordan du har et fantastisk liv med den beste vennen i livet ditt, din nye fantastiske hund.